Частни охранители са нанесли тежък побой на двама фенове от

...
Частни охранители са нанесли тежък побой на двама фенове от
Коментари Харесай

Сотаджии пребиха фенове от агитката на Ботев

Частни охранители са нанесли тежък побой на двама почитатели от агитката на ПФК „ Ботев “. Инцидентът е станал в неделя в известно заведение, което се намира директно до ректората на ПУ „ Паисий Хилендарски “. За това алармира един от пострадалите, който пожела да резервира анонимност.

В неделния следобяд двамата ентусиасти решили да изпият по бира в бара и се настанили на втория етаж. Малко по-късно били помолени да се реалокират долу, защото горе трябвало да се чисти.

След като слезли на приземното равнище, един от почитателите почнал словесна битка с млада сервитьорка, която читателят ни разказа като много конфликтна. „ Имаха някакви разговори двамата, не ги чух тъкмо какво си говореха. Единствено си припомням по какъв начин той ѝ сподели, че в случай че не била момиче, щял да я нашамари “, описа пострадалият футболен почитател.  

Дамата решила да алармира на частната компания, която се занимавала с защитата на заведението. Казала им, че е заплашвана от нападателни ултраси. Запалянковците безусловно отхвърлят да е имало каквито и да е било закани от тяхна страна.   

Минути по-късно пристигнали и сотаджиите – с две коли в бара се появили 7-8 грамадни мъжаги. „ Не желаеха да схванат защо става въпрос, не потърсиха пояснения! Можеха просто да ни кажат се махнем в случай че не желаят да сме им клиенти, както е редно “, описаха канарчетата.

Вместо това охранителите ги подхванали непосредствено с бой – първо почнали да ги блъскат в самото заведение, до момента в който не излязли на открито, а по-късно ги ступали непосредствено на булеварда.

 „ На мен окото ми е синьо. Събориха ме на плочките и си ожулих главата от другата страна. Моят другар и той пострада много. Вчера си е извадил здравно, ще го направя и аз. Не е редно това отношение – ние си пием бира в неделя, а те ни викат, че сме пияндета и алкохолици, а по-късно се хвърлят да ни бият. Все едно сме се върнали в годините на мутрите “, заключи нашият четец.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР