Частната индийска авиокомпания Jet Airways подари безплатни самолетни билети за

...
Частната индийска авиокомпания Jet Airways подари безплатни самолетни билети за
Коментари Харесай

Безплатни самолетни билети за цял живот

Частната индийска самолетна компания Jet Airways подари безвъзмездни самолетни билети за цялостен живот на бебе, родено на борда на един от самолетите й от Саудитска Арабия за Индия, оповестява Военновъздушни сили.

Екипажът и един от пасажерите, която била здравна сестра, помогнали за израждането на бебето на 10 688 метра височина, откакто станало ясно, че жена на борда е на път да роди прибързано. Майката и бебето били откарали в болница, откакто самолетът Boeing 737 се приземил в западния град Мумбай. Авиокомпанията заяви пред Военновъздушни сили, че и бебето, и майката са в положително здраве.

Авиокомпанията благодари на екипажа и на здравната сестра Мини Уилсън за „ сполучливото раждане на дребното момченце “. " Jet Airways изрича признателността си на екипажа си за реакцията и бързината му, с което сполучливо трансфораха образованието си в животоспасяваща акция “, се споделя в официалното съобщение.

Авиокомпанията добави, че за първи път бебе се ражда в неин аероплан по време на полет. Други самолетни компании са били в сходни обстановки. Екипажът на аероплан на Turkish Airlines отпразнува идването на бял свят на още един пасажер на 12 800 метра височина, когато жена роди момиченце през април тази година.

Повечето самолетни компании разрешават на бъдещи майки да пътуват до 36-та седмица от бременността им, само че изискват писмо с автограф на доктор от 28-та седмица нататък, в което да се удостоверява предстоящата дата на раждане на бебето.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР