Частната банка Maerki Baumann с централен офис в Цюрих започва

...
Частната банка Maerki Baumann с централен офис в Цюрих започва
Коментари Харесай

Швейцарската банка Maerki Baumann започва да работи с криптовалути

Частната банка Maerki Baumann с централен офис в Цюрих стартира да работи с цифрови активи, получени от нейните клиенти. Информацията е на International Investment.
По този метод Maerki Baumann ще стане втората швейцарска банка, работеща с криптовалути . Преди една година, за първи път в историята на банковото дело, банката Falcon Private Bank предложи на своите клиенти услуги за запазване и ръководство на биткойн активи.

Представители на Maerki Baumann обявиха, че решението е взето в отговор на повишеното търсене на сходни услуги от страна на клиентите. Засега финансовата институция няма да предлага директното вложение в цифрови активи. Но специалистите на банката най-подробно ще съветват клиентите в това отношение.

„Maerki Baumann най-внимателно следи за развиването на тези капиталови направления“ – споделиха представители на банката. „Засега преглеждаме криптовалутите в качеството на различни капиталови благоприятни условия. Нашият опит в това отношение е е прекомерно стеснен. Сега събираме и натрупваме информация за цените, волатилността и размера на търговете на криптовалути„.

Въпреки че Falcon Private Bank предлага богат пакет от услуги за работа с цифрови пари, банката не предлага дълготрайни вложения в криптовалута.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР