Частната армия Вагнер чисто законово не е уредена в Русия.

...
Частната армия Вагнер чисто законово не е уредена в Русия.
Коментари Харесай

Дипломат: Опитът на Пригожин е с цел да предизвика Путин

Частната войска " Вагнер " чисто законово не е уредена в Русия. Самочувствието на Пригожин идва от няколко победи в Украйна на фронтовата линия и той желае да покаже, че неговия метод на управление на военните дейности е мтого по-ефикасен, в сравнение с реализира Министерството на защитата на Русия. 

Това разяснява пред бТВ философът и посланик Здравко Попов.

Ние го чуваме този спор по метода на водене на военните дейности от няколко месеца. И тук може би се ражда една правдоподобна версия  с този марш на справедливостта. Вероятно Пригожин с този акт е желал да провокира президента Путин да вземе отношенвие към този спор и защото евентуално Путин не го прави, изгрежда се получава една гневна версия, т.е. Пригожин е изгубил възприятието си действителност и взема решение че би трябвало да изъвши провокация,метеж, който да принуди връзките да се контролират сред него и Генералния щаб, уточни той.

Армията на Пригожин е някъде към 50 000. Четох някъде, че той е получил отнякъде информация за физическото му очистване. И това го е предиздвикало да направи превантивно това деяние без да си основава илюзията, че той може ей по този начин да влезе и да превземе Кремъл, разяснява той.

Той е желал превантивно да направи някакво деяние с желанието Путин да вземе отношение. Но Путин сподели ясно, че това е нож в гърба и на идващия ден се заведе дело, уточни той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР