Частично затваряне на трибуните и парична глоба са наказанията на

...
Частично затваряне на трибуните и парична глоба са наказанията на
Коментари Харесай

Нова санкция за Левски от УЕФА

Частично затваряне на трибуните и парична санкция са наказванията на Левски, наложени от Дисциплинарната комисия към УЕФА за гостуването на " сините " в Ружомберок. Санкцията е за пет или повече жълти картона, а един или повече блокове (най-вероятно в бранш " Б " ) ще бъдат покрити с банер #EqualGame поради знамето със неразрешения знак на Тотенкопф, опънато в агитката на Левски.

" Дисциплинарната комисия към Европейската футболна асоциация се произнесе по отношение на установените нарушавания на първата среща от първия прелиминарен кръг на Лига Европа сред Ружомберок и Левски на 11.07.2019 в Словакия, като постанови следното:
1.За расистко държание в трибуната на гостуващия тим:
- Частично затваряне на стадиона за идващото домакинство на клуба от европейските шампионати - затваряне на сектор/сектори с не по-малко от 3000 седящи места.
- Поставяне на банер на УЕФА У#EqualGameФ на сектора/секторите, които ще бъдат затворени по време на идващото домакинство на клуба от европейските шампионати.
2. За получени 5 или повече картона по време на срещата с Ружомберок на 11.07.2019 - санкция в размер на 4500 евро.

Защитата на клуба пред Дисциплинарната комисия на УЕФА бе водена от изпълнителния шеф на клуба Павел Колев и юрист Ивайло Ивков. Благодарение на тяхната работа ПФК Левски получи допустимо най-лекото наказване за нарушаването, което е рецидив за клуба пред Европейската футболна асоциация ", оповестиха от клуба.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР