Частично Слънчево затъмнение на 5 януари ще ни тласне към

...
Частично Слънчево затъмнение на 5 януари ще ни тласне към
Коментари Харесай

Идват големи промени със затъмнението на 5 януари

Частично Слънчево затъмнение на 5 януари ще ни тласне към огромни промени.

Енергията на затъмнението наподобява на тази по време на Новолуние, само че е още по-силна.

Промяната по време на затъмнението обаче се случва по-скоро вътре в нас. Това нормално е време на преосмисляне, на вътрешно осъзнаване, на катурване в скалата на полезностите ни, в страстите и в упованията.

Слънчевото затъмнение е събитие, което ни “изстрелва ” в бъдещето. Това, което се случва вътре в нас, скоро продобива и външен израз и води към съответни дейности. Целият януари като цяло ще бъде забавен и доста динамичен интервал, тъй като на 21 януари следва цялостно Луно затъмнение, а то нормално води до завършек на нещо.

Много евентуално е по време на частичното Слънчево затъмнение да си дадем сметка, че е време да приключим един стадий от живота си и да дадем старт на идващия.

Може да осъзнаем, че връзката ни върви към край, или се сме изцяло изчерпани в работата си и се нуждаем от нов тласък и друга посока. Последвалото Лунно затъмнение следователно ще е времето, към което ще предприемем действителни дейности в името на смяната.

Събитието на 5 ануяри е белязано от прагматизма и упоритостта на зодия Козирог. Това значи, че вътрешният ни проблясък има положителни шансове да довете до продуктивни, целенасочени и упорити дейности. От всички знаци, Козирог най-добре схваща, че за една цел би трябвало да се работи крепко, че компликациите не трябва да ни стопират по пътя ни.

По времето на частичното затъмнение Слънцето също по този начин ще бъде в съвпад със Сатурн, който ускорява прагматизма, упоритостта и способността да действаме фокусирано.

Ефектът от явлението ще се усеща в идващите шест месеца. Готови ли сте да поемете новата посока в живота си? Точно в този момент е моментът за това.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР