Частични местни избори ще се проведат в 10 населени места

...
Частични местни избори ще се проведат в 10 населени места
Коментари Харесай

10 населени места гласуват в неделя за кмет

Частични локални избори ще се проведат в 10 обитаеми места в неделя. 

Кметове ще си избират в шуменското село Цани Гинчево, айтоското село Чукарка, руенското село Скалак, врачанските села Нивянин и Ракево, плевенското село Сухаче, варненските села Попович и Генерал Киселово, както и в гладовете Вълчи дол и Трън. 

Кандидат за вице на Жорж Ганчев ще се бори в Трън. Дo нов избор там се стигна, откакто кмeтът Cтaниcлaв Hиĸoлoв пoдaдe ocтaвĸa пpeд OИK нa 29 мaй, a ĸoмиcиятa c peшeниe oт 2 юни пpeĸpaти пpeдcpoчнo пpaвoмoщиятa мy. Той посочи персонални аргументи за отдръпването си, съгласно неофициална информация обаче повода е абсурдът след случая, при който блъсна с джипа си 6-годишно дете. 

Пет партии се записаха за присъединяване в изборите в Трън - ГЕРБ, Българска социалистическа партия, " Нова мощ ”, " Воля ” и " Атака ”, както и два инициативни комитета. Това са  " Да " за Трънско ” и " Заедно за положителното на Трънско ". 

ГЕРБ поддържа Цветислава Димитрова Цветкова, " Нова мощ " номинира Арлин Антонов, " Да, За Трънско " желае за кмет Станислава Алексиева, а " Заедно за положителното на Трънско " - Божидар Страхилов.

Най-известен измежду претендентите в народен мащаб е Арлин Антонов. Той е бил шеф на Националната работа за сигурност, претендент за вицепрезидент на Жорж Ганчев и народен представител от Пазарджик в 38-ото Народно заседание от парламентарната група на Общински народен съвет, както и общински консултант в Пазарджик.

Двама претенденти ще се борят за кметския пост във Вълчи дол. Това са Георги Тронков, повдигнат от ГЕРБ, и Людмила Петкова - издигната от Инициативен комитет и подкрепена от Българска социалистическа партия./ inews.bg

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР