Частичната забрана за пътуване в САЩ на граждани на 6

...
Частичната забрана за пътуване в САЩ на граждани на 6
Коментари Харесай

Граждани на 6 мюсюлмански страни ще влизат по-трудно в САЩ

Частичната възбрана за пътешестване в Съединени американски щати на жители на 6 мюсюлмански страни влезе в действие през днешния ден в 3 часа българско време в Съединените щати влезе в действие частична възбрана за пътешестване на жители на 6 мюсюлмански страни. Така жителите на Иран, Либия, Сирия, Сомалия, Судан и Йемен ще би трябвало да потвърждават близки " роднински и бизнес " връзки с жители на Съединени американски щати, с цел да получат виза, съобщи Българска национална телевизия.
Забраната влезе в действие откакто Върховният съд възвърне отчасти един от първите и най-спорни укази на президента Доналд Тръмп. През януари, с претекста съображения за сигурност, той забрани на жители от 7 мюсюлмански страни и на мигранти да влизат в страната.
Според новите правила през идващите 90 дни достъп до Съединени американски щати ще имат единствено тези, които имат родител, брачен партньор, дете, шурей, снаха, брат или сестра в Съединени американски щати, и могат да потвърдят писмено, че идват за бизнес или обучение. Указът не се отнася и за хора с към този момент издадена виза. Проучените и утвърдени до 6 юли бежанци също имат право да достъп.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР