ЧАСТИЧНА МАДУРИЗАЦИЯ Омразата на венецуелския президент Николас Мадуро към ГЕРБ

...
ЧАСТИЧНА МАДУРИЗАЦИЯ Омразата на венецуелския президент Николас Мадуро към ГЕРБ
Коментари Харесай

Мадуро нарочно изръчкал машините в полза на ГЕРБ - да се мъчи Борисов

ЧАСТИЧНА МАДУРИЗАЦИЯ
Омразата на венецуелския президент Николас Мадуро към ГЕРБ е по-голяма от океана, който ни дели от Америка. 
След като няколко пъти изборните машини бяха манипулирани, тъй че ГЕРБ да не завоюват изборите, на последните избори беше осъществена поредна манипулация, но в противоположна посока - с цел да завоюва ГЕРБ в най-трудното за ръководене време. 
В безкрайната си добрина Борисов не разбра, че още веднъж е жертва на изборна измама. Не разбра, че останалите злобни играчи на политическия терен дружно с архизлодея Мадуро желаят да го жертват, да набутат Борисов в най-сложната политическа конюнктура с няколко рецесии и война, той да им оправи бакиите с непопулярни, само че необходими мерки, а по-късно те още веднъж да го смъкват и да се възкачат към този момент на готиното. 
" Нека се гърби тоя будала и да взема комплицираните решения " - хихикали под вежи Кирил Петков и Асен Василев, а Калина Константинова се усмихвала загадъчно. 
" Гоилям шанс извадихме с тоя Мадуро! - радвал се и Христо Иванов, озъртайки се за черни лебеди и лебедки на бели джипки. - Мадуро е изверг, само че умен. То това значи семейството му - Името Мъдуро е двусъставно: мъдрост + още нещо. А Борисов дано се разправя с високите цени на газа, олиото и основния прокурор. Като се оправи с войната и рецесиите, отново ние ще дойдем на лесното! " - тупал се по дабъл-шкембето демократът. 
А доверчивият и безрезервен общественик Борисов към този момент приготвя на която ще сплотява България, с цел да я преведе през компликациите и бедите на нашето време. 
***

Из " Това ви чака ", Христо Ботев. От този фейлетон се е породил протообразът на актуалната КРЪГЛА МАСА на Бойко Борисов.
***
БЪЛГАРАН Е ГАЛАНТ И ЕВРОАТЛАНТ
За обединяването на България Бойко Борисов има нова идея, която показа единствено с нашите читатели. 
Победителят на изборите желае в това сериозно за България и света време да се обединим като пестник и мотивацията ни да е вътрешна, а не посредством външен зложелател, тъй като това в действителност ще е ужасно. 
" Обединявайте се към мене, да не ви сплотява Путин! - не желае да плаши народа Борисов. - Ако не ви обединя аз, ще ви сплоти Путин! Една бомба и готово, взрив, всички ще станем българи, няма фили, няма фоби, дори Копейкин ще стане Стотинкин. Но за какво би трябвало да ни обединяват външни врагове, като може да ни сплоти вътрешен другар, тоест аз? Кое не е по този начин! " - пали се атлантът Борисов и не жали горивото за моторетко-логоретката си. 
 Атлант. Греческая мифология
Атлант. Евроатлант! 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР