Части от записите с гласа, наподобяващ този на премиера Бойко

...
Части от записите с гласа, наподобяващ този на премиера Бойко
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Части от записите звучат автентични, части от тях – не

Части от записите с гласа, наподобяващ този на премиера Бойко Борисов, звучат достоверни, елементи – не. Това сподели в студиото на " Тази заран " вицепремиера Томислав Дончев.
Нови записи: “Валентин Василиевич, приказват, че си тил на Корнела и Радев ” Разговорите провокираха реакцията на Българска социалистическа партия
" Но експерпертите би трябвало да се произнесат имало ли е интервенции във връзка с записите, несъмнено е употребен гласа на премиера. Откъде са взети реплики, изявления... ", добави още той.
Експерти: Изпращачът на хипотетичните аудиозаписи на Борисов може да бъде открит Подателят е оставил доста следи, споделят експерти по киберсигурност
Дончев уточни, че има съответни съмнения, кой стои зад офанзивите.

Вицепремиерът разяснява, че всичко е допустимо, даже и да е съпартиец, както и някой от защитата на Борисов във връзка с скандалните фотоси от спалнята на премиера.
Модерните фалшификации: За монтаж на запис у нас - думите все в миналото би трябвало да са изговаряни Анализ на публикуваните скандални фотоси пък демонстрира, че е имало опити за операция на метаданните им
Резиденцията е работно помещение, изясни Дончев и там са влизали, както съпартийци, по този начин и на държавното управление.

" Тези, които имат повече опит в политиката знаят, че офанзивата по време на избори или директно преди изборите не е толкоз ефикасна, тъй като тогава хората чакат сходни кавги, съобщи още вицепремиерът ", добави вицепремиерът.

Дончев изясни, че сходни офанзиви са най-ефективни най-малко 6 месеца преди изборите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР