Части от записите ми звучат автентични, части от тях –

...
Части от записите ми звучат автентични, части от тях –
Коментари Харесай

Вицепремиерът Дончев: Части от записите на Борисов звучат автентично

" Части от записите ми звучат достоверни, елементи от тях – не. Нека специалистите да кажат. " Това съобщи пред bТV вицепремиерът Томислав Дончев във връзка с публикуваните записи, в които се чува гласът на министър-председателя Бойко Борисов.

" Безспорно е употребен гласът на премиера, само че от кое място са взети реплики, записи – специалистите ще кажат ", уточни Дончев. И добави, че " по никакъв начин не е редно един човек, министър председател на република, редовно да бъде записван ".

Вицепремиерът уточни още, че Борисов има съответни съмнения кой спри зад офанзивите.

" Тези, които имат повече опит в политиката, знаят, че офанзивата по време на избори или директно преди изборите не е толкоз ефикасна, тъй като тогава хората чакат сходни кавги ", проучва Дончев и уточни, че " сходни офанзиви са най-ефективни най-малко шест месеца преди изборите ".

" Дай боже, след няколко месеца, когато са осъществени инспекции, да може да разясняваме съответно име ", сподели още той и видя в бъдеще предпоставки за още записи. Вицепремиерът не мисли, че ще има разединение в партия ГЕРБ след поръчката за нов политически план на Цветан Цветанов. " В ГЕРБ е имало отцепници, само че партията остава мощна ", безапелационен бе Дончев.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР