Части от Въздушнодесантните войски на Руската федерация участват в широкомащабни

...
Части от Въздушнодесантните войски на Руската федерация участват в широкомащабни
Коментари Харесай

1500 руски парашутисти се приземиха в Крим

Части от Въздушнодесантните войски на Руската федерация вземат участие в широкомащабни военни учения в Крим, съобщи ТАСС, базирайки се на информация на Министерството на защитата, написа Pan.bg.

``
реклама

Повече от 1500 парашутисти бяха мобилизирани за военните маневри в анексирания Крим. В ученията се включиха 300 военни товарни самолети, бойни хеликоптери, както и десантни кораби на Черноморския флот на Военноморските сили, излиза наяве от публикуваната информация на военното ведомство.

Десантните и артилерийски елементи вземат участие в широкомащабно тактическо обучение, разгласи министерството. Една от най-зрелищните елементи на почналото през вчерашния ден обучение включва приземяването на десантни войски, чиято цел ще е завладяване и заличаване на спонтанни противников позиции. Десантните войски ще би трябвало да маневрират в условия, с които не са привикнали, се споделя в известието. Парашутистите ще упражняват и пазене на позиции, подсигурявайки напредването на главните елементи, които ще получат поддръжка и с артилерийски огън.

Русия анексира Крим през 2014 година. Западните страни постановиха стопански наказания на Кремъл, а също така страната беше изключена от формата Г-8. Наскоро Съединени американски щати оповестиха посредством посолството си в Украйна, че не признават и няма да признаят Крим за съветска територия.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР