Части от най-големия град в Южна Африка са без течаща

...
Части от най-големия град в Южна Африка са без течаща
Коментари Харесай

Инфраструктурната криза в Южна Африка се задълбочава, тъй като крановете на Йоханесбург пресъхват

Части от най-големия град в Южна Африка са без течаща вода съвсем две седмици, увещание на гласоподавателите за ужасното положение на инфраструктурата на страната единствено два месеца след общи избори.

Най-индустриализираната стопанска система в Африка беше наранена от прекъсване на електрозахранването, транспортни проблеми и осакатяващ неуспех в даването на услуги, които заплашват ръководството на ръководещия Африкански народен конгрес.

Продължителното спиране, което остави кранове сухи в част от Йоханесбург и по-широката провинция Гаутенг, алармира за задълбочаваща се рецесия във водната система през един от най-горещите месеци на годината.

Фериал Адам, изпълнителен управител на WaterCAN, a група на гражданското общество сподели, че районът, който е индустриалното сърце на Южна Африка, е „ на ръба на пагубна рецесия с водоснабдяването “. Правителството и водните управляващи „ не са изразходвали нужните пари за поддръжка от към десетилетие — в този момент те в действителност просто пъдя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР