Части на руската механизирана пехота са напуснали Крим след проведени

...
Части на руската механизирана пехота са напуснали Крим след проведени
Коментари Харесай

Руски военни части са напуснали Крим след учения, съобщи министерството на отбраната

Части на съветската механизирана пехота са напуснали Крим след извършени учения и са се върнали в базите си с Дагестанската и Чеченската републики, съобщи Ройтерс, като цитира изказване на съветското министерство на защитата.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 432
Москва съобщи тази седмица, че е почнала да изтегля войски от региони в съседство с Украйна. Киев и Западът обаче оспориха това изказване. Според тях някои изтеглени военни елементи и техника се заменят от други.

В друго изказване на съветското министерство на защитата се оповестява, че трен с танкове е напуснал Западния боен окръг. Очаква се той да дойде в Нижни Новгород.

Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 432  Германският външен министър: Русия насочва към Запада условия Германският външен министър: Русия насочва към Запада условия " от времето на Студената война "  Европа може да чака приток на бежанци при положение на по-нататъшна ескалация на рецесията към Украйна Европа може да чака приток на бежанци при положение на по-нататъшна ескалация на рецесията към Украйна  Президентът на Литва: Присъствието на съветски сили в Беларус заплашва балтийските страни и Полша Президентът на Литва: Присъствието на съветски сили в Беларус заплашва балтийските страни и Полша
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР