Частен съдебен изпълнител сложи на тезгяха търговски имот в Мездра,

...
Частен съдебен изпълнител сложи на тезгяха търговски имот в Мездра,
Коментари Харесай

​Сложиха на тезгяха голяма аптека и половин къща в Мездра

Частен правосъден реализатор постави на тезгяха търговски парцел в Мездра, научи BulNews.bg. Имотът е благосъстоятелност на „ Марианка Дилкова “ ЕООД, която е задлъжняла на банкова институция.
За обмен е оповестена аптеката, която се намира на партерния етаж на блок „ Димитър Благоев “ №1. Блокът се намира на ул. „ Васил Коларов “. Обектът се състои от приемно поделение, асистентско помещение, материално помещение, битова стая, баня, тоалетна, стая за оптика, канцелария и кулоар. Общата застроена повърхност на аптеката е 148.47 квадратни метра. Към парцела има и мазе с повърхност 18 квадратни метра.
Началната цена, от която стартира наддаването за обекта, е 108 000 лв.. Върху парцела има вписана договорна ипотека, разяснява правосъдният реализатор.
На тезгяха е комплициран и половината от парцел с повърхност 395 квадратни метра, дружно с първият етаж от солидна жилищна постройка със застроена повърхност от 110 квадратни метра. Към етажа има и 20 квадратни метра гараж. Началната цена, от която стартира наддаването, за обекта, който се намира на ул. „ Стефан Караджа “ №14 стартира от 72 000 лв..
Търгът ще се организира на 12 юли в постройката на районния съд в Мездра.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР