Частен съдебен изпълнител сложи на тезгяха петстаен апартамент в Монтана,

...
Частен съдебен изпълнител сложи на тезгяха петстаен апартамент в Монтана,
Коментари Харесай

Заради дългове! Обявиха за продан петстаен апартамент в Монтана

Частен правосъден реализатор постави на тезгяха петстаен апартамент в Монтана, научи организация BulNews. Жилището се афишира на търг, защото притежателите му са заборчнели към банкова институция.
Апартаментът се намира в ж.к. „ Младост “ на ул. „ Шести Септември “ №36, на втория етаж. Той се състои от пет пространства, баня и офис със хигиеничен възел. Общата повърхност на жилището е 143 квадратни метра. Имотът е преустроен на офиси и битови пространства за личния състав на заведението, намиращо се под него.
Жилищната постройка, в която се намира апартаментът, е с солидна структура. Тя е изпълнена с монолитни железобетонни рамкови градивни детайли и подови структури, монолитно осъществяване, с тухлени преградни стени.
Сградата е антисеизмично подсигурена и е четириетажна. Намира се в квартал с доста добре развита инженерна инфраструктура, електрифициран е и има връзка с градската ВиК мрежа. Изградена е отвесна планировка и улиците в региона са с трайна настилка.
Началната цена, от която стартира обществената обмен е 70 320 лв..
Върху парцела има наложена забрана и договорна ипотека. Търгът ще се организира на 5 декември от 15 часа в постройката на районния съд в Монтана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР