Частен съдебен изпълнител сложи на тезгяха голяма и луксозна къща

...
Частен съдебен изпълнител сложи на тезгяха голяма и луксозна къща
Коментари Харесай

Пуснаха на търг огромна и луксозна къща във Видинско /снимки/

Частен правосъден реализатор постави на тезгяха огромна и първокласна къща във видинското село Капитановци, научи организация BulNews. Имотът, който е с повърхност от 2 500 квадратни метра, е благосъстоятелност на семейство, което е задлъжняло към банкова институция.
На него има издигната двуетажна първокласна къща с повърхност от 195.76 квадратни метра. Интериорът на постройката е със актуален жанр и дизайн, употребява се и е обзаведена. Първият етаж се състои от предверие, дневна с кухня и трапезария, две спални, два санитарни възела, стълбищна клетка и тераса. Вторият етаж се състои от кулоар, спалня за посетители и хигиеничен възел, тераса. Подовата настилка в къщата е ламинат и теракот, а стените са с венецианска и влачена мазилка, както и латекс. Санитарните възли са с фаянс и теракот, оборудвани са първокласно, а дворното място е оградено от солидна ограда с два железни входни портала и тревни площи. Изграден е бетонов басейн от 100 квадратни метра с фаянсови плочи за обшивка, разполагаем е и битов заслон, разяснява правосъдният реализатор.
Началната цена, от която стартира наддаването, е 120 560 лв..
Върху парцела има наложена ипотека и забрана, разяснява правосъдният реализатор. Търгът ще се организира на 20 декември от 10 часа в постройката на районния съд във Видин.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР