Частен съдебен изпълнител сложи на тезгяха фабрика за производство на

...
Частен съдебен изпълнител сложи на тезгяха фабрика за производство на
Коментари Харесай

Разпродават фабрика за ракия и спирт във Видинско /снимки/

Частен правосъден реализатор постави на тезгяха фабрика за произвеждане на ракия, алкохол и дестилант за хранително произвеждане в град Кула. Фирмата има отговорности към две банки като е заборчняла още преди 2013 година, а синдикът още се мъчи да обезпечи банковите институции. Така до ден сегашен парцелите на видинската компания „ Богус Топ Къмпани “ ООД се афишират за обмен.
В момента на тезгяха още веднъж са сложени земи, здания и машини. Продава се парцелът, върху който е издигнато предприятието. Той е с повърхност от 8 760 квадратни метра. В него има издигнати няколко здания, като едната е основният корпус и е с повърхност от 858 квадратни метра. В парцела има зърнохранилище с повърхност от 242 квадратни метра, солидни гаражи с повърхност от 247 квадратни метра, портиерна с повърхност от 20 квадратни метра и трафопост с повърхност от 9 квадратни метра.
Началната цена, от която стартира обществената обмен, е 425 520 лв., от които за постройките с прилежащия терен са 292 959.36 лв., а останалите са за незастроения терен с усъвършенствания.
Търгът ще се организира на 15 януари от 10 часа в районния съд в Кула.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР