Частен съдебен изпълнител разпродава голяма кариера и няколко сгради, разположени

...
Частен съдебен изпълнител разпродава голяма кариера и няколко сгради, разположени
Коментари Харесай

Сложиха на тезгяха кариера с няколко сгради във Врачанско /снимки/

Частен правосъден реализатор разпродава огромна кариера и няколко здания, ситуирани на територията й, научи BulNews.bg. Търгът ще се организира от 23 юли до 23 август, като повода за разпродажбата, са отговорности на притежателя „ Монолит “ АД.
Продава се кариера-скала с повърхност 160 декара, десета категория земя. Имотът се намира в село Върбешница, община Мездра. На терена има ремонтно-механична работилница, която съставлява монолитна едноетажна постройка, издигната през 1978 година, със застроена повърхност от 101 кв.м. В парцела има и помещение за компресор с повърхност 89 кв.м, издигнато през 1961 година, ковачница с повърхност от 40 кв.м. и два трафопоста по 6 и 8 кв.м. Продават се и три барутни погреба издигнати през 1951 година, караулно помещение, работно помещение за булдозер и заслон работилница с повърхност от 90 кв.м. На терена има и постройка моногатер, издигната през 1978 година, с повърхност от 60 кв.м, 156 кв.м. трапезария и 100 кв.м. битова постройка, издигната през 1985 година
Началната цена, от която започва наддаването за парцелите, е 710 400 лв.. Търгът ще се организира на 24 август в 10 часа в районния съд в Мездра.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР