Частен съдебен изпълнител пусна на търг популярно заведение във Видин,

...
Частен съдебен изпълнител пусна на търг популярно заведение във Видин,
Коментари Харесай

ЧСИ продава на търг кафене VIP във Видин /снимки/

Частен правосъден реализатор пусна на търг известно заведение във Видин, научи организация BulNews. За угаждане на взимане по дело, на тезгяха е поставено кафене VIP.
Заведението се намира на партерния етаж на жилищен блок на ул. „ Райна Княгиня “ в крайдунавския град. Площта му е 137 кв.м. и се състои от комерсиална зала - кръчма, кухня, едно сервизно и две складови пространства. Под комерсиалния обект има и мазе, със независим външен вход откъм двора.
Имотът е в чудесно положение и с доста положително местонахождение, разяснява ЧСИ-то. Подът е с гланциран гранитогрес, стените са с влачена и италианска мазилка, с декоративни пана от камък. Таваните са с гипс картон, пъстър латекс и вградено осветяване. Санитарните възли са с фаянс и теракотни плочки. Дограмата е първокласна, цветна и пластмасова.
Началната цена, от която стартира наддаването за апетитния парцел, е 126 720 лв.. Оферти от мераклии се подават до 14 юли, а търгът ще се организира на идващия ден от 12 часа в Районния съд в ъв Видин.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР