Частен съдебен изпълнител продава всички търговски наименования на вестник Стандарт.

...
Частен съдебен изпълнител продава всички търговски наименования на вестник Стандарт.
Коментари Харесай

Марката Стандарт се продава от частен съдия изпълнител

Частен правосъден реализатор продава всички търговски наименования на вестник " Стандарт ". Търгът е оповестен и на персоналната страница на Милен Бъзински, и в Регистъра на обществените продажби.

Публичната обмен ще се организира до края на работния ден на 18 декември в Софийския областен съд, купувачът ще бъде разгласен на 19 декември в 11:00 часа, заяви " Биволъ " в понеделник.

От всички търговски марки на вестника най-скъпо е оценена " Стандарт " - на 140 000 лева За " Стандарт медиа " сумата е 56 000 лева Останалите три марки - " Национална акция - Чудесата на България ", " Стандарт - комбинирана " и " Стандарт-нюз ", са оценени на 28 000 лева всяка.

От оповестените документи от правосъдния реализатор се схваща, че " Стандарт " е заложил комерсиалните си марки пред Инвестиционна банка, която беше една от двете банки, посочили финансов дефицит при стрес тестванията, направени от Европейската централна банка.

Пред " Биволъ " от адвокатската фирма на Бъзински не са поискали да уточнят дали търгът е иницииран от финансовата институция на Петя Славова или взискател е трето лице.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР