Частен съдебен изпълнител прави пореден опит да продаде частния язовир

...
Частен съдебен изпълнител прави пореден опит да продаде частния язовир
Коментари Харесай

ЧСИ отново погна скандалната двойка Верджиния и Николай

Частен правосъден реализатор прави следващ опит да продаде частния язовир " Точиларци " край Съединение. Първоначалната цена на търга през днешния ден е близо 30% понижена по отношение на в началото оповестената, като наддаването ще стартира от 309 хиляди лв.. Тоест в случай че има единствено един претендент, по всяка възможност язовирът може да бъде продаден на цена колкото малко по-голям апартамент в центъра на Пловдив или къща.

Както TrafficNews осведоми, язовирът е благосъстоятелност на известната скандална с разликата си в годините двойка на Николай Костов и Верджиния Джебян през компанията им „ Топ Бългериън Фишърс 681” ООД /с предходно название " Ка енд ен фишърис ", където двамата си разделят по 50% от капитала и собствеността върху активите.

Водоемът с повърхност от 177 декара край Съединение, има построени постройки и има впечатляващ план за плаващи къщички. Имотът е ипотекиран, само че двойката не изплаща вноските по заема. Припомняме, че запознанството сред двамата датира преди години, когато Верджиния е едвам на 14 години, а Николай на 59 години. След като скандализираха обществото с връзката си, младата Верджиния даже роди две деца на Николай. В момента младата майка е на 21 години, а предприемачът на 66.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР