Частен съдебен изпълнител обяви за публична продан бензиностанция в монтанското

...
Частен съдебен изпълнител обяви за публична продан бензиностанция в монтанското
Коментари Харесай

ЧСИ обяви за публична продан бензиностанция в Лехчево

Частен правосъден реализатор разгласи за обществена обмен бензиностанция в монтанското село Лехчево, научи организация BulNews.
Търговският парцел съставлява „ Бензиностанция и газостанция “. Състои се от едноетажна постройка с повърхност 25 квадратни метра, бензиноколонки и газ – колонка. Те са ситуирани под слънцезащитни навеси и други обслужващи подземни и надземни уреди.
Бензиностанцията разполага с изцяло съоръжение, което е нужно за осъществяване на комерсиалната активност.
Транспортната досегаемост до нея е доста добра за МПС и за пешеходци. Комуникацията се реализира по относително добре поддържана и развита местна мрежа от улици и второстепенни пътища. Районът е с построена електрификация, водопроводна мрежа, местна канализация и улична /пътна/ мрежа.
В поземления парцел са изпълнени следните усъвършенствания: козирки от поликарбонат с железна структура, бетонова и асфалтова настилка, солидна ограда, площадков тръбопровод и личен водоизточник, площадкова канализация и септична яма, зелени площи. Сградата е на един етаж. В нея са обособени помещение за обслужващия бензиностанцията, спомагателни и сервизни пространства – тоалетна с умивалня. Преобладаващата подова настилка е теракота. В главното помещение стените са облицовани с ламели, в спомагателните пространства те и таваните са обработени с варова мазилка, а тоалетната е изпълнена фаянсова обшивка.
Началната цена, от която стартира обществената обмен, е 34 960 лв..
Търгът ще се организира на 9 юли от 13.30 часа в постройката на Районния съд в Монтана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР