Частен съдебен изпълнител обяви за пореден път публична продан на

...
Частен съдебен изпълнител обяви за пореден път публична продан на
Коментари Харесай

Отново на тезгяха! Разпродават печатницата във Враца

Частен правосъден реализатор разгласи за следващ път обществена обмен на печатницата „ Полипринт “ във Враца, научи BulNews.bg. Търгът ще се организира до 22 февруари, а повода за разпродажбата е угаждане на взимане на организацията по приватизационен и следприватизационен надзор.
На търг ще се играе солидната индустриална и административна постройка на бул. „ Демокрация “ 12, в която се обитава печатницата. Постройката е на три етажа, с обща повърхност от 956 кв. м. В нея има партер със 17 пространства, още 17 индустриални пространства на първия етаж, 28 на втория и 25 на третия етаж.
Началната цена, от която ще стартира наддаването, е 600 000 лв.. Всеки мераклия да се снабди с апетитната постройка на основното място във Враца може да подаде офертата си в районния съд. Търгът ще се организира на 23 февруари от 14 часа.
Припомняме, че ЧСИ се пробва да продаде постройката от към 5 години. През това време тя се трансформира в котило на бездомници и няколко пъти бяха предизвиквани пожари от клошари, опитващи да се стоплят с останалите в пространствата дървени мебели и книги.
В момента цялостното положение на постройката е повече от плачевно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР