Частен съдебен изпълнител обяви на търг голям производствен имот в

...
Частен съдебен изпълнител обяви на търг голям производствен имот в
Коментари Харесай

Сложиха на тезгяха голям производствен имот в Монтана

Частен правосъден реализатор разгласи на търг огромен индустриален парцел в Монтана, научи BulNews.bg. Това ще е втората обществена обмен на обекта, който се намира в промишлена зона „ Мала Кутловица “ в регионалния град. Той е благосъстоятелност на заборчняла към банка монтанчанка.
Имотът е с повърхност от 3 532 квадратни метра, като на него е издигната едноетажна постройка с повърхност от 515 квадратни метра. Съдебният реализатор разяснява, че дворното място е ситуирано на равнинен терен с удобно ревю. В парцела има доста благоприятни условия за градеж на спомагателни здания.
Наличната сграда е ремонтна работилница за тежка машинизация. Сградата е с солидна носеща структура със стоманобетонови фундаменти, колони, греди и плочи. Всички, външни и вътрешни стени са зидани с тухла. Сградата е издигната през 1978 година, като в нея има обособени работна зала, пространства за администрацията и хранилища.
В постройката има електрическа и ВиК апаратура, които не са в доста положително положение. Прозорците в административната част са с PVC дограма и стъклопакет, а в останалата част са с железна структура и изпочупени стъкла. Според правосъдния реализатор пространствата са в приемливо положение, само че с цел да се употребяват по предопределение им би трябвало главен ремонт.
Началната цена, от която стартира надаването за обекта, е 90 000 лв.. Търгът ще се организира на 28 септември от 11 часа в районния съд в Монтана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР