Частен съдебен изпълнител обяви на търг етаж от административна сграда

...
Частен съдебен изпълнител обяви на търг етаж от административна сграда
Коментари Харесай

Продават на търг етаж от голяма административна сграда в центъра на Монтана /снимки/

Частен правосъден реализатор разгласи на търг етаж от административна постройка в центъра на Монтана, научи BulNews.bg. Това ще е следващата обществена обмен на парцела, който е благосъстоятелност на монтанчани, заборчнели към банкова институция.
Офисът се намира на 5-ия етаж от 8-етажна постройка на ул. „ Генерал Столетов “ 1 и е с повърхност 243 квадратни метра. На етажа има 6 канцеларии. Цялостното положение на обекта е положително, като пространствата са с паркет, стените са отчасти ремонтирани с латекс и тапети. Коридорът е с мозайка, а дограмата е дървена. На стълбищната площадка на етажа се намират 2 санитарни възела /за мъже и жени/.
Сградата е издигната през 1975 година, като структурата й е монолитна със стоманобетонова покривна плоча с топло- и хидроизолация. Изградени са ел. и ВиК съоръжения и асансьорна уредба. Имотът е с изход на бул. „ Трети март “ и се намира в квартал с изцяло построена инженерна инфраструктура и отлична връзка. В непосредственост е до главно учебно заведение, държавен списък, магазини и близо до парк Огоста, разяснява правосъдният реализатор.
Началната цена, от която стартира обществената обмен, е 101 600 лв.. Върху парцела има наложена договорна ипотека и забрана, разяснява частният правосъден реализатор.
Всички искащи да създадат оглед, могат да го сторят всеки работен ден от 8.30 до 17 часа. Търгът ще се организира в постройката на районния съд в Монтана на 21 декември от 11 часа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР