Частен съдебен изпълнител обяви на търг бензиностанция в монтанското село

...
Частен съдебен изпълнител обяви на търг бензиностанция в монтанското село
Коментари Харесай

Продават на търг бензиностанция в Монтанско /снимки/

Частен правосъден реализатор разгласи на търг бензиностанция в монтанското село Лехчево, научи организация BulNews. Обектът е благосъстоятелност на компания, затънала в задължения към банкова институция.
Продава се парцел с повърхност от 560 квадратни метра, ведно с издигнатия търговски обект, представляващ „ Бензиностанция и газостанция “. Сградата е едноетажна и с повърхност от 25 квадратни метра. На терена има бензиноколонки и газ-колонка под слънцезащитни навеси и други обслужващи подземни и надземни уреди.
В обекта има две цистерни за петролни артикули – вкопани по 15 куб. м., като всяка е с двойно дъно. Има и цистерна за петролни артикули, вкопана от 20 куб. м., с двойно дъно, също предопределена за запазване на петролни артикули. Продава се и свързващата система от тръби, от цистерните до колонките с обща дължина 15 м., импрегнирана и вкопана. На терена има и модулна газ станция, състояща се от колонка „ Мобил 1 “ и цистерна за газ 10 куб. м. Недвижимият парцел се намира в регулацията на село Лехчево, като транспортната досегаемост в региона на парцела е доста добра за МПС-та и за пешеходци.
Имотът има солидна ограда, площадков тръбопровод и личен водоизточник, площадкова канализация и септична яма, както и зелени площи. Сградата обслужваща бензиностанцията е издигната е през 2003 година и е в положително положение.
Началната цена, от която стартира наддаването, е 41 280 лв., като търгът ще се организира на 5 декември от 15.30 часа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР