Частен детектив от австралийския град Сидни разказа за любопитните ситуации,

...
Частен детектив от австралийския град Сидни разказа за любопитните ситуации,
Коментари Харесай

Частен детектив разказва как следи неверни съпрузи

Частен детектив от австралийския град Сидни описа за любопитните обстановки, в които се е озовавал на работа.

28-годишната Наталия (Наталия) е станала частен детектив преди седем години. Специализацията й е следене на погрешни съпрузи.

По предписание тя дискретно съпровожда обвинения до мястото на срещата с неговия ухажор, хваща ги с преплетени ръце и прави фотоси, които могат да бъдат показани на клиента като доказателство за измяната.

Най-често за това би трябвало да седи с часове в кола наоколо до къща, офис или механа и търпеливо да следи задачата си с бинокъл. Но от време на време се случват по-рискови гонения.

Веднъж Наталия преследвала мъж, който е два пъти по-възрастен от жена си. За да го снима с любовницата си, детективката трябвало да се качи на оградата.

Наталия признава, че от време на време позволява неточности. Веднъж тя се издала, когато се пробвала да снима безшумно задачата си и не запомнила да изключи светкавицата. В различен случай обвинената е забелязала надзора и сама почнала да следи детективката.

Понякога клиентите пренебрегват всички доказателства и отхвърлят да имат вяра в изневярата.

" Веднъж следях един женен мъж, който имаше спекулация, направих доста фотоси и видеоклипове, в които беше с любовницата си, само че брачната половинка му отново не ми повярва ", споделя Наталия.

" В такива случаи няма какво да се направи. Моята работа е да стигна до дъното на истината, а не да я увещавам “, изяснява тя.

Според Наталия измененията в държанието и навиците на брачна половинка могат да покажат дали изневерява.

" Ако той стартира да приказва повече по телефона и държи с екрана надолу, тъй че да не се вижда какво има, това също е причина за безпокойствие ", споделя тя. /jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР