Частен детектив от австралийския град Сидни разказа за любопитните ситуации,

Частен детектив от австралийския град Сидни разказа за любопитните ситуации, ...

Частен детектив разказва как следи неверни съпрузи.Частен детектив от австралийския град Сидни разказа за любопитните ситуации, в които се е озовавал на работа.

28-годишната Наталия (Наталия) е станала частен детектив преди седем години. Специализацията й е проследяване на неверни съпрузи.

По правило тя дискретно придружава заподозрения до мястото на срещата с неговия любовник, хваща ги с преплетени ръце и прави снимки, които могат да бъдат представени на клиента като доказателство за измяната.

Най-често за това трябва да седи с часове в кола в близост до къща, офис или кръчма и търпеливо да наблюдава целта си с бинокъл. Но понякога се случват по-рискови гонения.

Веднъж Наталия преследвала мъж, който е два пъти по-възрастен от жена си. За да го снима с любовницата си, детективката трябвало да се качи на оградата.

Наталия признава, че понякога допуска грешки. Веднъж тя се издала, когато се опитала да снима тихо целта си и забравила да изключи светкавицата. В друг случай заподозряната е забелязала надзора и сама започнала да следи детективката.

Понякога клиентите игнорират всички доказателства и отказват да вярват в изневярата.

"Веднъж следях един женен мъж, който имаше афера, направих много снимки и видеоклипове, в които беше с любовницата си, но съпругата му пак не ми повярва", казва Наталия.

"В такива случаи няма какво да се направи. Моята работа е да стигна до дъното на истината, а не да я убеждавам “, обяснява тя.

Според Наталия промените в поведението и навиците на съпруга могат да покажат дали изневерява.

"Ако той започне да говори повече по телефона и държи с екрана надолу, така че да не се вижда какво има, това също е причина за безпокойство", казва тя. /jenata.blitz.bg

Източник: marica.bg