Част от водещите английски грандове излизат днес за своите мачове

...
Част от водещите английски грандове излизат днес за своите мачове
Коментари Харесай

Челси, Манчестър Сити, Тотнъм и Евертън с важни битки за ФА Къп

Част от водещите британски грандове излизат през днешния ден за своите мачове от 1/16-финалите за ФА Къп. Шампионът на Европа Челси , първенецът на Англия Манчестър Сити , както и тимовете на Тотнъм и Евертън играят в съботния ден и ще се надяват да стигнат до 1/8-финалната фаза.
Тотнъм и Евертън в елиминации против клубове от Висшата лига
Най-тежко тестване се обрисува за Антонио Конте и неговия Тотнъм, защото отборът посреща деветия във Висшата лига Брайтън. За този мач efbet предлага 1.95 коефициент за победа на " шпорите ", 3.70 за тъждество и 4.20 за победа на " чайките ".



За Евертън и техния нов управител Франк Лампард също следва дуел против отбор от Висшата лига - Брентфорд, който е 14-и, само че и е в трагична форма - четири следващи загуби в шампионата. За този мач букмейкърът предлага 2.15 коефициент за победа на " карамелите ", 3.65 за еднакъв и 3.60 за триумф на " пчеличките ".
Лидерът в Чемпиъншип на пътя на Манчестър Сити

Шампионът на Англия Манчестър Сити пък се изправя против водача в класирането в Чемпиъншип Фулъм, като " котиджърс " несъмнено са със самочувствието да се опълчват на именития си противник. efbet дава 1.17 коефициент за победа на Сити, до момента в който за тъждество в мача ставката е 9.40, а за победа на Фулъм - 17.00.


Третодивизионен отбор ще търси " магията " на ФА къп против Челси
Що се отнася до Челси, " сините ", най-малко " на хартия ", имат най-лек противник - Плимут, който е седми в третото по мощ състезание на Острова - Лига 1. Коефициентът на efbet за победа на Челси в този мач е 1.08. Равенството се котира на 14.00, до момента в който за победа на Плимут букмейкърът предлага 40.00 коефициент.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР