Част от служителите на Apple призоваха колегите си да напуснат

...
Част от служителите на Apple призоваха колегите си да напуснат
Коментари Харесай

Служители на Apple призоваха да не се купуват стоки на компанията

Част от чиновниците на Apple приканиха сътрудниците си да изоставен работа, а клиентите да бойкотират продуктите на Apple на Бъдни вечер, заяви интернет порталът Business Insider. „ До всички чиновници и клиенти на Apple: На 24 декември, чиновниците на Apple ще стартират стачка с искане за по-добри условия на работа “, написа в акаунта на Apple Together в Twitter. В описанието на акаунта се показва, че той съставлява „ служащи, корпоративни чиновници, които са се събрали, с цел да трансформират компанията “.

„ Ние сме Apple, заслужаваме да се отнасят с почитание на работното ни място, заплатен отпуск по болест, застрахователно покритие, психическа помощ. Изисквайте имиджа на компанията да корелира с вашия портфейл. Не купувайте в магазини, не купувайте онлайн, “ се споделя в апела.

Много клиенти купуват дарове на околните си за Коледа "в последния миг ", сходен протест в навечерието на празника теоретично може да навреди на продажбите на компанията. За момента обаче не е ясно какъв брой души ще се включат в тази самодейност.

Порталът AppleInsider написа, че по-рано въпросната група чиновници на компанията пуснаха уебсайт, където техни сътрудници могат да оповестяват за случаи на дискриминация и тормоз на работното място./Fakti

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР