Част от прочутото павирано трасе на еднодневната колоездачна класика Париж

...
Част от прочутото павирано трасе на еднодневната колоездачна класика Париж
Коментари Харесай

Пренаредиха паветата за Париж - Рубе

Част от фамозното павирано трасе на еднодневната колоездачна класика Париж - Рубе, която ще се организира за 117-и път тази еделя, 14 април, беше пренаредено и почистено.
 Петер Саган пренаписа историята на колоезденето
Става въпрос за сектор от близо 500 метра, като служащите са вадили всяко гранитно блокче, почиствали са го, след което са го прибирали на мястото му. В първите дни дневно са били пренареждани по 40 метра, а в края дистанцията се е нараснала на 55.

Ремонтът ще продължи единствено ден след надпреварата, а цялото трасе от над 2 км, ще бъде изцяло актуализирано за 2021 година.

" Класиката на класиките ", " Адът на севера ", " Най-престижното еднодневно съревнование в колоездачния календар " – етикетите на това годишно събитие са доста и колкото и да звучат помпозно и по френски претенциозно, то в действителност ги заслужава.

Преди година успеха сграбчи словашката мегазвезда Петер Саган, като това беше първи негов триумф в конкуренцията. Така той добави към оценките си и фамозно френско паве, което се връчва на спечелилия в Париж - Рубе вместо банална купа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР