Част от популярните фолк изпълнители се включиха в протестите в

...
Част от популярните фолк изпълнители се включиха в протестите в
Коментари Харесай

Емануела, Галин и Бони на протеста в София

Част от известните фолк реализатори се включиха в митингите в София . Сред протестиращите бяха Галин, Теди Александрова, Тони Стораро, Фики, Бони, Лидия, Емрах, Десита, Диона, Ариа и Емануела, както и техните екипи. Те изрично обявиха, че нямат политически претекстове, само че не желаят да стоят вкъщи, а желаят да работят в нощните заведения, които след следващата заповед не работят, най-малко на закрито.

„ Не сме от никоя партия, просто желаеме работа. Музиката не е вирус”, обясниха фолкаджиите, застанали на стъпалата на Партийния дом. Те упорстват питейните заведения да отворят, тъй като три месеца не са работили, а с ново затваряне слага музикантите в тежко финансово положение. „ Четири месеца не работихме – това са 150 хиляди души, които стоят без работа. Пуснаха ни за 2 седмици, в този момент още веднъж ни затвориха”, разяснява пред bTV Галин.

„ Като цяло заповедта е извънредно глупава, тъй като не можеш един отрасъл да лимитират, а различен – не. Моловете работят, градският превоз, зали и в един миг затварят единствено нас “, добави Емануела. "Бясна съм като множеството хора. Какво затваряш? Ти ли ще ми платиш тока този месец? Ти ли ще ми нахраниш детето през месеците. Колко месеци може да издържим? Никой от нас не е огромна работа. Кой си ти да решаваш децата ми по кое време да ядат. Въобще не ви пука! ", избухна и Роксана.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР