Част от плана ни е да решаваме проблемите на хората.

...
Част от плана ни е да решаваме проблемите на хората.
Коментари Харесай

Деница Сачева: Тук сме, за да решаваме проблемите на хората

Част от проекта ни е да решаваме проблемите на хората. Една от първите ограничения бе увеличение на възнаграждението на обществените служащи. Целта ни е да осигурим непоклатимост на всички системи. Това показа в студиото на "Офанзива " по Канал 3 министърът на труда и обществената политика Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е.

Тя изрично съобщи, че оставка в този миг би било извънредно безконтролно.

Хората чакат съответни дейстивя, които может да бъдат изпълнявани посредством избран инструментариум през политиката. Без настоящ парламент не можем да имаме актуализация на бюджета, не може да бъде признат и бюджетът за идната година, сподели министър Сачева.

Тези средства идват от държавния бюджет, като за първи път се прави нещо такова. За първи път се прави такава универсална поддръжка за всички пенсионери, без значение от размера на техните пенсии, уточни тя по отношение на добавката от 50 лв., която ще получават пенсионерите към своите пенсии за период от три месеца.

Разработили сме пакет от ограничения, свързани със фамилни помощи, в случай че се наложи да затворим още веднъж учебните заведения и детските градини през зимата, добави Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е.

Може би ще настъпи миг, в който ще се наложи да се тегли заем. Самата 2021 ще бъде по-трудна от 2020, защото в този момент работим с приходите от 2019 година, тъй че приходите за 2021 ще бъдат по-ниски, разгласи още тя.

Относно мярката 60/40 общественият министър разкри, че в случай че не е била тази скица, в този момент безработицата у нас е могла да бъде не 8, а 14 %.

Правителството ще приключи мандата си и това е нужно, с цел да бъдат решени проблемите, които ни предстоят, приключи министър Сачева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР