Част от оградата на бургаското училище Любен Каравелов минава през

...
Част от оградата на бургаското училище Любен Каравелов минава през
Коментари Харесай

В абсурден случай със строеж в Бургас - инвеститорът се оплаква

Част от оградата на бургаското учебно заведение " Любен Каравелов " минава през частен парцел, в който има желание за градеж. Това твърди притежателят и вложител Николай Богов в отворено писмо до медиите.
Според думите му, това било открито чак като е получил позволение за градеж, а позволение от притежателите на парцела за тази ограда нямало. Той се оплаква, че поради сигнал на шефа на учебното заведение Анета Димова против него почнала социална акция, откакто сякаш имало среща с нея, на която било реализирано единодушие оградата да се махне и постави на границата на имота, където ѝ било мястото.
" През ноември 2018 година заградих парцела с ограда, сложих всички нужни табели, с което стана видно, че мястото се приготвя за градеж на жилищна постройка. Нито от управата на учебното заведение, нито родители, нито съседи, нито общината, нито някой различен не възрази, по какъвто и да било метод, против бъдещия градеж. Веднъж общината утвърждава всички строителни планове, по-късно ми дава позволение за градеж, което не е оспорвано от РДНСК и е влезнало в действие, открива ми строителна линия да строя, а след това прави опит да си отдръпна разрешението за градеж и там да не се строи. С административни ограничения бях заставен да спра строителния развой и да консервирам градежа като заровя осъществения ров и подготвителните действия по фундамента, което е казус в строителната процедура ", оплаква се Богов.
За край той се оплаква, че в този момент се водят диалози с бургаския кмет Димитър Николов за обезщетение с различен парцел, само че търпял финансови загуби и имало опасност от нов митинг против него.
Каква е предисторията на случая - научете в този материал!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР