Част от милионерите и милиардерите по света харчат по 500

...
Част от милионерите и милиардерите по света харчат по 500
Коментари Харесай

Богаташите вече имат нов приоритет, ето какъв е той

Част от милионерите и милиардерите по света харчат по 500 000 $ за паник стаи в техните имения, други крият парцелите си от Гугъл Maps, като по този метод държат живота си в загадка, търсейки по-голяма сигурност - както за самите себе си, по този начин и за децата си.

Показността на благосъстоянието може да е фотография на Ники Минаж в нейното розово Lamborghini за 400 000 $ или пък самолета за 40 млн. $ на Марк Кюбан.

Но част от богатите и известни хора избират да не парадират с опциите си в името на сигурността си.

„ Поверителността и сигурността са извънредно свързани на днешно време. Преди години главните терзания бяха свързани с финансови загуби или пък измами, като банкови преводи и източване на кредитни карти “, споделя Гари Хоулин, старши вицепрезидент на Gavin de Becker & Associates - компания, занимаваща се с защита на богати персони, в това число и от Централно разузнавателно управление на САЩ и Върховния съд.

„ Днес множеството персонална информация може да бъде набавена, както от интернет, по този начин и от другите обществени мрежи. Така всеки човек може да откри къде живеете, да вземем за пример, нещо, което преди бе незнайно за необятната общност или за вашите обичани занимания за да се потърси среща с вас.

Ето за какво богатите персони внимават към този момент извънредно доста при показността на своето положение.

Вземете, да вземем за пример, Ким Кардашиан Уест. Кралицата на селфито е позната с позирането в своите профили с диамантите си, само че след грабеж за към 10 млн. $ през 2016 година тя все по-рядко споделя фотоси с бижута, а също така към този момент има и 24-часова защита.

При други богаташи липсват сходни произшествия, само че това не е мотив да са потайни. Съоснователят и основен изпълнителен шеф на Фейсбук Марк Закърбърг и милиардерът Ричард Брансън постоянно са криели персоналния си живот, до момента в който звезди, като Дженифър Лоурънс и Мелиса МакКарти, излагат всичко на показ.

„ Приоритетите на част от богатите и известните в последните години се трансформираха. Сега в челото на листата им е тяхната сигурност “, споделя Дейвид Форбс от Savills. Той добавя, че богатите харчат пари за яхти и самолети, само че не желаят да притеглят внимаванието върху себе си.

Те могат да блокират GPS-ите да локализират парцела им или да отстранен къщата си от Гугъл Street View, a за какво не и наемането на архитекти за план на скрита постройка, без значение дали става въпрос за под земята парцел или укритие.

Наскоро имение, което в главната си част се намира подземен, бе оповестено за обмен за 185 млн. $. Други от звездите построяват паник стаи в парцелите си, като заплащат за това до 500 000 $, написа Business Insider.

Част от богаташите пък живеят в квартали, в които прекосяването на колите на Гугъл е забрането. Ето за какво имението на Пол МакКартни, както и на Ким Кардашиан и Кание Уест, както и на други, измежду които Дрейк, Лиза Мари Пресли, Майли Сайръс и така нататък, писа неотдавна Vanity Fair.

Днес към този момент е обикновено богатите да харчат по над 1 млн. $ за защита и системи за сигурност. Миналата година Фейсбук утвърди разход от 10 млн. $ за защита на фамилията на Марк Закърбърг, което е с 3 млн. $ повече по отношение на година по-рано.

Поверителността и сигурността обаче са търсени освен у дома, само че даже и по време на пътешестване, тъй като в случай че управлявате Bentley кабрио, ще би трябвало да сте следвани от най-малко двама охранители.

Ето за какво милиардерите заобикалят лукса в последните години. Закърбърг се придвижва с Acura или Volkswagen с цени от към 30 000 $, до момента в който Алис Уолтън кара Ford F-150 от 2006 година

Също важи и за пътуванията из страната или в чужбина, като услугите на Gavin de Becker тогава се свеждат до обезпечаване на секрети входове и изходи, както и авансово чекиране на багаж или стая в хотел.

„ Нашите клиенти няма да бъдат видяни да се разхождат из лобито на хотела или да чакат на рецепцията ", споделя Хоулин.

Днес милиардери, основни изпълнителни шефове на огромни компании или звезди употребяват частни самолети, с цел да се придвижват.

Да, това не е на ниска цена, защото полет от Ню Йорк до Лос Анжелис излиза към 25 000 $ в едната посока. Но за милиардерите и милионерите – сигурността и анонимността е скъпа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР