Част от колегите на Гала в На кафе“ разкриха интересни

...
Част от колегите на Гала в На кафе“ разкриха интересни
Коментари Харесай

Дарко шокира Гала

Част от сътрудниците на Гала в " На кафе “ разкриха забавни детайлности за интервала, в който са работили през ученическите години. Темата зачекна Ромина Андонова, която почнала да си вади самичка пари още на 12-13 години.

" Хубаво е да учим децата на труд и работа в сфери, които могат да го понесат. Аз започнах на 12-13 години в детския ъгъл на майка ми, където рисувах лицата на дечицата, които си играят. На тази възраст аз получих моя първи бизнес урок, тъй като когато трябваше да си потегли вечерта и желаех пари от майка ми за билет, тя ми сподели: " Ами нали ти през днешния ден си изкара, вземи си от твоите пари “.

" Това беше подобен потрес и смут за мен, само че оттогава започнах да бюджетирам вярно. Това е дисциплинираност. Дъщеря ми също ме пита какво може да прави, с цел да си изкарва пари “, сподели Мис България 2010.

" По наше време в ученическите години не беше признато да работиш. Обикновено се работеше в случай че искаш да си изкараш пари лятото за морето. Това беше “, включи се в диалога Гала.

" Аз съм работил, даже мога да дам леко противен образец, който да лежи на съвестта на майка ми и татко ми “, сподели пък с усмивка Георги Блажев.

" Аз до момента в който бях на 13-14 години на село ме бяха пуснали да берем тикви. От една равнища ги хвърляхме в машина, която в случай че малко си отместиш ръката и си я вкараш вътре, непосредствено те прави на кайма. Слава богу, аз съм бил деликатен, само че това не е по никакви правила. Вадих си пари за герданче на гаджето ми по това време “, върна се обратно в годините писателят.

Тук думата взе Дарин Ангелов, които изненада сътрудниците си: " Аз в ученическите си години съм бил преносвач в склад на едро, носехме огромни чували със захар, стекчета със брашно и ориз. Бил съм и по градежите – да шетам, да нося. Общак “.

" Това ти е спряло растежа. Можело е да станеш по-висок “, прекъсна го Гала.

" 1,86 не са й достатъчни… нищо “, отговори артистът и добави:

" Също съм бил и кебапчия, продавал съм кебапчета, кафенца, това това “.

" Ти си като американски публицист – те имат такива биографии, всичко са работили “, разяснява Кристина Патрашкова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР