Част от картините ми показват места, на които съм ходила

...
Част от картините ми показват места, на които съм ходила
Коментари Харесай

Централно В Главата! Помните Ли Хищната Хиена Петра! Няма Да Повярвате Какво Се Случва С Нея Днес!

" Част от картините ми демонстрират места, на които съм ходила и са се запечатали в съзнанието ми. Искам хората да видят това, което съм видяла и аз ", споделя фолкпевицата. Почитателите й непрекъснато я питат дали могат да си купят картини от нея, само че тя тайнствено мълчи дали творбите й са за обмен. Но акцентира, че част от картините посвещава на татко си. Страстта на Петра към рисуването е от дълги години, само че тя по този начин и не я разкриваше обществено. В съзнанието на хората тя е позната с провокативните си песни " Хищна хиена ", " Котаците и маците ", " Командира ", " Жената паяк ", " Дай една ракия " и други. Любопитен миг е, че в картини тя е увековечила някои от паметните си герои - хищните хиени и котаците.

В дейните си певчески години тя приковаваше вниманието и с големия си бюст, който не спираше да демонстрира в клиповете си. Нейна запазена марка бяха и облеклата с тигрови шарки, които я увековечиха като хиената на българската чалга. През тези години тя се омъжи за писателя и критик Стефан Цирков, от който има 2 дъщери, само че по-късно се разделят, написа Пик. След овакантяване на музикалния бизнес открива български ресторант в Кипър, където продължава да живее и до ден-днешен и да стои надалеч от родния попфолк.

Интересен миг от нейния живот е, че хасковлийката приключва съветска лингвистика в Санкт Петербург, където работи с съветски музиканти. След дипломирането си работи като учителка в Хасково. Там основава музикална група, с която работи в ресторант, и от там потегля шеметната й кариера.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР