Част от изходите на квартал „Кармен в Казанлък ще бъдат

...
Част от изходите на квартал „Кармен в Казанлък ще бъдат
Коментари Харесай

Квартал„Кармен” в Казанлък под денонощна охрана

Част от изходите на квартал „ Кармен " в Казанлък ще бъдат затворени. Хората ще се позволяват единствено през пропускателни пунктове. Мерките са въведени от общината за предварителна защита.

Затварянето на входовете от северната страна на квартал „ Кармен " е само за сигурност, предварителна защита и съблюдаване на ограниченията. Кварталът има няколко изхода, като отворени за придвижване ще останат тези, ситуирани в западната страна. Те ще бъдат разполагаем на хората, а полицията ще може да извършва прецизно функционалностите си за надзор на карантиниране, изясни кметът на Казанлък Галина Стоянова.

Сред претекстовете за затварянето на квартала е, че в околните общини има информация за завърнали се от сериозните точки, които са под карантина. Тези ограничения ще предпазят живущите в „ Кармен " и целия град, добави градоначалникът.

Излизането на хората няма да бъде прекратено по никакъв метод. Идеята на полицейското наличие ще бъде да коментира на хората ограниченията, които са наложени и да обезпечи тяхното съблюдаване, уточни гл. инсп. Христо Петров. Хората в квартала одобряват ограниченията със единодушие, защото става въпрос за човешки живот, сподели Димитър Банев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР