Част от хеликоптер на американските военновъздушни сили падна в училище

...
Част от хеликоптер на американските военновъздушни сили падна в училище
Коментари Харесай

Част от американски военен хеликоптер рани дете в японско училище

Част от хеликоптер на американските военновъздушни сили падна в учебно заведение в Окинава, Япония, оповестява Би Би Си.

Падналото парче се е разрушило в спортната площадка на начално учебно заведение и е ранило  едно момче, написа японската организация Kyodo.

Американските военни потвърдиха в публично изказване, че прозорецът на един от техните хеликоптери е паднал в учебно заведение, което е наоколо до военновъздушната база „ Футенма “ на морската пехота на Съединени американски щати.

" Приемаме този случай извънредно съществено и организираме следствие в тясно съдействие с локалните управляващи. Това е един извънредно противен случай и ние се извиняваме се за безпокойството, което той аргументи на общността “, се споделя в изказване на военните.

През последните няколко години в Окинава, където са ситуирани половината от 50-те хиляди американски бойци в Япония, се случиха редица произшествия, които разпалиха антиамериканските настроения на южния остров. Последният от тях е от края на ноември, когато аероплан на американските военноморски сили с 11 души екипаж и пасажери се разруши във водите на Тихия океан, югоизточно от  остров Окинава.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР