Част от големите компании, които рекламират по време на двубоите

...
Част от големите компании, които рекламират по време на двубоите
Коментари Харесай

Рекламодатели ще скъсат договорите си с НФЛ, ако протестите продължат да се излъчват в ефир

Част от огромните компании, които популяризират по време на дуелите от Националната футболна лига (НФЛ) на Съединени американски щати, са заплашили, че ще се отдръпват. Това обявиха от NBC, каналът, който излъчва дуелите от най-популярния американски спорт.

Според Линда Якарино, маркетинг шеф на NBC Universal, рекламодателите са недоволни, че митингите на състезателите, които коленичат или подписват ръце по време на националния химн. До момента нито една от фирмите не се е отказала да популяризира, само че има съществени индикации, че това може да се промени.

" Някои от най-сериозните рекламодатели ни споделиха в прав текст: " Повече няма да сме част от НФЛ, в случай че вие продължите да отразявате тези простести ", изясни Якарино.

От NBC незабавно са оборили това изказване, с обстоятелството, че не излъчват в ефир всеки митинг на състезателите, а само са го създали след зачестяването на демонстрациите.

В последната година това се трансформира в всеобща процедура в НФЛ, откакто в началото Колин Каперник стартира. През октомври управлението на Лигата се срещна с всички притежатели на клубове, с цел да разиска обстановката, само че беше взето решение, че те няма да не разрешават на играчите да изразят недоволството си против расовото неравноправие.

Освен това от малкия екран са съществено обезпокоени, че напоследък се следи наклонност към понижаване на рейтинга по време на мачовете по американски футбол.

За момента другите две малките екрани, които излъчват срещите от шампионата CBS и Fox не разясняват обстановката.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР