Част от децата, които вчера бяха изведени от родителите си

...
Част от децата, които вчера бяха изведени от родителите си
Коментари Харесай

След психозата в Сливенско част от децата се върнаха с клас

Част от децата, които през вчерашния ден бяха изведени от родителите си поради клюки, че обществените ще ги вземат, през днешния ден се върнаха в класните стаи в две сливенски учебни заведения.
Бойкот на образователния развой в Карнобат и Сливенско поради суматоха измежду родителите Родители не позволяват децата си до учебно заведение поради слух, че обществените служби извеждат малолетни
Премиерът Борисов разгласи пред bTV тази заран, че нито има тактика, нито решение, нито проект да бъдат отнемани деца от родителите им.
Бойко Борисов: „ Апартаментгейт ” ни разруши Цветан Цветанов не му липсва към този момент
В Сливен някои от родителите се извиниха на учителите, че са се поддали на клюки, само че други оставиха децата си в къщи.

Екипи от инспектората, учители и пастори стартират обиколки по къщите, с цел да разяснят обстановката. В учебните заведения родителите бяха посрещнати от учителите и представители на районния инспекторат, които ги успокояваха и уверяваха, че децата им са в сигурни ръце.
След слуховете за лишаване на деца: Родители от Сливен отново не ги пускат на учебно заведение Активен пропагандатор във „ Facebook ” е разпитан в полицията и изявленията от страницата му са свалени
От общественото и просветното министерство още през вчерашния ден опровергаха слуховете.

Министърът на образованието Красимир Вълчев разгласи през днешния ден, че децата към този момент са почнали да се връщат в час, като диалозите с родителите не престават. Той още веднъж подсети, че суматохата е почнала поради видеоклипове. Училищата са инструктирани да чакат още такива провокации.

„ Определено някой се е изкушил и политически да употребява това. В основата са групите за тактиката на детето. Несъществуващата тактика. Очевидно може против нещо несъществуващо да се получи нервност. Кой щял да товари децата в рейса, какъв брой пари са взети от Норвегия, кой стои пред рейса. Става въпрос за груба операция и дезинформация и корист със страховете на родителите”, разяснява Вълчев.

Засега учителите са инструктирани да не пишат отсъствия през идващите 1-2 дни, тъй като по думите на просветния министър родителите и най-много децата са пострадали.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР