Част от акциите на Левски, които са собственост на Тити

...
Част от акциите на Левски, които са собственост на Тити
Коментари Харесай

Тити Папазов пуска за феновете 10% от акциите на "Левски", чака 10 млн. лева

Част от акциите на " Левски ", които са благосъстоятелност на Тити Папазов, ще бъдат пуснати в продажба, с цел да бъдат събрани средства за погасяването на част от многото задължения на клуба.

Планът е в продажба да бъдат пуснати до 10% от акциите, които почитателите ще могат да си купят, като цената ще бъде 1 лев на акция, което значи, че против 10 % могат да бъдат събрани малко над 10 милиона лв..

" Работи се по стартирането в послание на 5-10% от акциите на клуба. За задачата се съветваме с адвокати по какъв начин да стане, господин Тодор Батков също оказва помощ. Каквото зависи от нас за оцеляването, ще бъде направено. Спекулираше се, че надали не ще получаваме помощ от небето, а такова нещо не се случва Няма да се молим на никого, с изключение на на почитателите. Те потвърдиха безрезервната си обич в най-тежкия миг в историята. Сега имам възприятието, че някой съзнателно пречи на клуба. Сираков направи огромен жест като ми даде тези 35% акции и е ясно, че те са инструмент за придобиване на финансови приходи ", разяснява Папазов пред " Труд ".

" Единственото нещо, което може да попречи на " Левски " сега, е да не бъде безупречен към страната. Това в действителност може да събори клуба. Трябва да бъдем безупречни, както бяхме досега, с помощта на последователите. Това демонстрира какъв брой огромна е любовта, която генерира Левски. Остават още 28 месеца, в случай че не се неистина, от контракта, който сме подписали за разсрочено заплащане с Национална агенция за приходите и би трябвало да продължим по същия път.
Тепърва стартира да набира мощ продажбата на абонаментни карти, приходите от които ще отидат за погасяване на вноските. Вярвам, даже съм уверен, че ще подобрим върха от 5800 продадени абонаментни карти. " Левски " потвърди, че е най-смисленото и обичано нещо в страната. След Общото заседание в петък ще има още по-мащабна акция. Убеден съм, че ще потвърдим, че любовта е по-силна от класата на футболистите. На Запад почитатели си купуват абонаментни карти поради Роналдо, Меси, Бейл, а у нас ще е поради любовта към " Левски ". Без значение от това кой е на терена. Вярвам, че почитателите ще изкупят стадиона ", сподели още Папазов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР