Часовниковите системи за единно астрономическо време ще бъдат подменени на

...
Часовниковите системи за единно астрономическо време ще бъдат подменени на
Коментари Харесай

Подменят часовниковите системи в пет метростанции

Часовниковите системи за единно астрономическо време ще бъдат сменени на метростанциите „ Обеля “, „ Люлин “, „ Константин Величков “, „ Опълченска “ и „ Сердика 1 “, излиза наяве от съобщение на „ Метрополитен “ ЕАД.
Поръчката е на стойност 120 000 лева без Данък добавена стойност .
Първо би трябвало да се изготвят планове за часовниковите системи на петте метростанции, да се демонтира остарялата инсталация (часовници - майка и часовникови табла, инсталирани на перони, вестибюли и служебни помещения), без окабеляването.
Избраният реализатор би трябвало да достави пет местни сървъра за синхронизация, 11 часовникови табла с подобен размер 950х320х75 мм, тегло до 4,3 кг и минимална видимост от 80 метра, 11 часовникови табла с подобен размер 640х210х60 мм, тегло до 2,7 кг и минимална видимост от 60 метра, 12 часовникови табла с подобен размер 360х170х75 мм, тегло до 1,7 кг и минимална видимост от 35 метра.
Всички би трябвало да са със светодиоди в зелено, алено и оранжево, с опция за смяна на цвета и интезитета на светлината, да изобразяват час, минути и секунди.
Ще се достави и съоръжение на изнесено работно място за надзор и конфигурация на цялата часовникова система в служебно помещение на отдел " Сухопътни войски " на метростанция " Западен парк ".
Кандидатите следва да са изпълнили през последните три години действия с предмет и размер, идентични или сходни с тези на публичната поръчка.
Минималното условие към тях е да имат изпълнен план на часовникова система за единно астрономическо време с най-малко един сървър за синхронизация и осем часовникови табла през последните три години.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР