Часове след официалната премиера на „Дреме ми“ видеото събра над

...
Часове след официалната премиера на „Дреме ми“ видеото събра над
Коментари Харесай

„Дреме ми“ на Жоро и kotenceto запали мрежата

Часове след формалната премиера на „ Дреме ми “ видеото събра над 35 000 гледания и стотици споделяния в обществените мрежи.

Супер модерното звучене на песента, актуалната визия на клипа са гаранция за триумфа на плана. Музиката и аранжимента на „ Дреме ми “ са дело на Светлин Къслев, текстът е написан от kotenceto. Гергана Паштрапанска – грим, Стоян Кунев – прически.

В клипа взимат присъединяване над 10 души, които се вихрят измежду декори издигнати особено за видеото. Впечатляващо е актьорското наличие на младата звезда kotenceto, която почитателите ще видят в напълно ново амплоа.

В последната година Жоро съумя да насочи прожекторите към кариерата си на поп артист, представяйки шест нови части, което не остана неусетно и Жоро отнесе премията за най-заслужилия роден реализатор в категорията „ Дебют на годината “ на годишните награди Lifestyle Awards. С „ Дреме ми “ младият реализатор демонстрира, че е твърдо решен да следва пътя на триумфа. Предстои до края на годината Жоро да издаде и дебютния си албум, който ще бъде показан по доста друг и забавен метод.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР