Часове след конфликта между Костадин Костадинов и Искрен Митев в

...
Часове след конфликта между Костадин Костадинов и Искрен Митев в
Коментари Харесай

Искрен Митев: Просто исках да оправя вратовръзката на г-н Костадинов! Не знам защо се разпозна като Копейкин

Часове след спора сред Костадин Костадинов и Искрен Митев в Народното събрание депутатът от " Възраждане " изиска от сътрудника си от " Продължаваме промяната " да му се извини, само че последният отхвърли.

" За мен е притеснително, че господин Костадин Костадинов се разпозна в думите ми и пристигна да ме наскърбява. Аз просто желаех да му оправя вратовръзката, само че очевидно по различен метод е изглеждало ". Това сподели Митев във връзка на конфликта.

" Имаше деца в залата, това държание не приляга на тази институция. Ако по някакъв метод съм оказал помощ за този спор, желая да се извиня преди всичко на децата, след това на феновете и след това на вас - медиите. Физическият контакт е едва държание, всеки заслужен човек би трябвало да заобикаля да се държи по този метод ", сподели той, представен от " OFFnews ". 

По думите му не е редно човек да пипа вратовръзката на който и да било. Въпреки това той отхвърли да се извини на Костадинов. " Трудно ми е да поднеса извинения на хора, които редовно се държат по този метод. Ако господин Костадинов се усеща афектиран, че съм му пипнал връзката, за това бих се извинил ", съобщи Митев и изясни, че " Възраждане " предизвикат Политическа партия по доста разнообразни тематики.

След изявлението си пред публицистите в коридорите Митев приказва с Костадинов персонално пред стаята на " Възраждане " в Народното събрание. Костадинов настояваше за опрощение, само че Митев отхвърли. " Извиняваш се и за мен всичко завършва ", сподели му Костадинов, а Митев изненадващо отвърна: " Не съм те визирал теб ".

Когато излезе от стаята, Митев сподели, че двамата са длъжни да си приказват и въпросът би трябвало да се реши сред тях. " Ще се извиня за нещата, за които би трябвало. Костадинов желае аз да се извиня от трибуната ", сподели той.

" Възраждане " упорстват Митев и цялата група на Политическа партия да се извинят за случката от парламентарната естрада. Председателят на Народното събрание Никола Минчев осъди държанието и на двамата депутати и съобщи, че обстановката ще бъде разисквана на идващия председателски съвет. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР