Часове след като уличният художник Банкси публикува видео в Instagram,

...
Часове след като уличният художник Банкси публикува видео в Instagram,
Коментари Харесай

Банкси остави коронавирусно послание с плъхове

Часове откакто уличният художник Банкси разгласява видео в Instagram, в което рисува нова обществено ангажирана творба във вагон на лондонското метро - приканва към пасажерите да носят маски - от „ Транспорт за Лондон “,(TfL) потвърдиха, че графитът е бил отстранен.

В новата работа на актьора виждаме  как няколко от емблематичните за него плъхове, кихащи и кашлящи коронавируси, вилнеят из вагона без лицеви маски, а един  дори се е изхитрил да употребява персоналното защитно приблизително като парашутче, с което да дебаркира в обществения превоз.

За страдание творбата е премахната „ преди няколко дни “, тъй като е в нарушаване на „ прецизната политика за битка с графитите “ на TfL “, разгласи пред медиите представител на транспортната компания. За щастие във вторник фамозният художник качи видеоклип, в който се вижда по какъв начин самият той, облечен като един от хората, които се грижат за почистването на  графитите в лондонското метро, „ оставя “ плъховете си във вагона. 
 
Въпреки че са изтрили творбата на гения на уличното изкуство (вместо да продадат целия вагон на някой първокласен музей) от TfL оповестяват, че оценяват " желанието на създателя да предизвиква хората да носят маски " и биха желали да предложат на Банкси „ шанса да направи нова версия на своето обръщение за нашите клиенти на уместно място ".

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР