Часове след като треньорът на си подаде оставката, клубът изненадващо

...
Часове след като треньорът на си подаде оставката, клубът изненадващо
Коментари Харесай

Хаосът в Марсилия продължава със сензационно решение на ръководството

Часове откакто треньорът на си подаде оставката, клубът изненадващо реши да го уволни. По-рано денем експертът разкри, че е отчаян от някои неща и даде съответен образец с осъществен трансфер без негово единодушие. След това обаче управлението разгласи, че го отстранява поради “поредица от дейности, които съществено накърняват клуба и неговите служители”. Възможно е да му бъдат наложени и някакви санкции, допълват от Марсилия.

Вилаш-Боаш се оплака, че без негово единодушие Олимпик е взел Оливие Нчам от Селтик. Така той се опълчи на спортния шеф Пабло Лонгория.

Преди дни португалецът даде поръчка да си тръгне след края на сезона, откакто видя какво сториха ултраси на клуба. Както е известно, в събота те щурмуваха клубната база и започнаха да чупят наред из нея. Дори персонални движимости на треньора бяха измежду плячкосаните.

Любопитното е, че по-рано през днешния ден Вила-Боаш предложи да си тръгне незабавно без финансово обезщетение, а с това уволняване в този момент той може да претендира за наказателна клауза.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР