Часове, след като стана ясно, че жертвата на жестоката катастрофа

...
Часове, след като стана ясно, че жертвата на жестоката катастрофа
Коментари Харесай

Приятелите на загиналата в катастрофа красавица са в ШОК! Отказват да повярват, че случилото се е истина

Часове, откакто стана ясно, че жертвата на жестоката злополука с джип БМВ Х5 край Дупница е Асиана Митева, приятелите й не могат да повярват на сммъртта й. Страницата й във Facebook се извърши с десетки съболезнователни послания, от които си проличава какъв брой доста е била обичана тя.

Един от тях е известният фотограф на звездите Иван Ерменков. "В първите ми стъпки, като професионален фотограф се сбълсках с доста и разнообразни хора, едните ми демонстрираха какъв НЕ би трябвало да бъда, други ми демонстрираха какъв бих желал да бъда след време и ми служеха за образец. Бях едвам 17 годишен, само че работих, като клубен фотограф в един от най-елитните нощни клубове в България. Лесно и разбираемо е да се опиташ да окастриш одеве разперените криле за полет на един по това време никому незнаен фотограф, само че има и хора, които в никакъв случай няма да не помни... към момента слушам думите им - "Ванка, никой не ме е снимал толкоз добре, има бъдеще в теб момче! За голямо страдание този необикновено хубав освен външно, само че и вътрешно в душата си човек през днешния ден отлетя от тази земя след автомобилна злополука. Почивай в мир Asiana Miteva, ти беше и си оставаш един добър и прелестен човек. Това беше най-силния допинг за мен ", написа във Facebook Иван Ерменков.

"Днес е доста печален ден за мен,един младеж си отиде от този свят и остави своята рожбичка без майчица ", написа шефката на столичен музикален клуб Йорданка Полеганова.

След като новината за тежката злополука става известна, другари на Асиана един през различен се питат във Facebook дали това е истина. Някои даже признават, че са звънели в отчаянието си на мобилния й телефон, само че той бил изключен. Младата жена оставя сираче 5-месечно бебе.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР