Часове след като Софийският апелативен съд го пусна под домашен

...
Часове след като Софийският апелативен съд го пусна под домашен
Коментари Харесай

Божков ни честити празника от дома си с пура в уста

Часове откакто Софийският апелативен съд го пусна под домакински арест, Васил Божков честити празника на сънародниците си като разгласява своя фотография с пура в уста.

" Честит празник. У дома съм. Благодаря ви за поддръжката ", написа той на страницата си във Фейсбук.

Домашният арест на Божков беше избран по делото за хазарт, което се води против него.

" Не се окайвам, само че на 67 години не е елементарно в ареста ", обърна се към магистратите той, до момента в който течеше въпросното дело. Обвинението против него е, че е ощетил държавната хазна с неплащането на половин милиард лв. от такси за хазартния му бизнес.

Веднага след определението на съда, стана ясно, че прокуратурата е изтеглила настояването си за задържане на предприемача по второто дело против него. То включва обвинявания за обезпечение на убийства.

По третото дело - обвързвано с културно-исторически полезности, прокуратурата му е наложила мярка парична гаранция от 1,5 млн. лева Така отпадна и последната спънка той да бъде освободен, въпреки и под домакински арест, който да изтърпява в постройката на " Нове холдинг ".

Божков беше задържан незабавно, откакто кацна на 25 август от Дубай.

Преди това той написа в профила си: " Днес се прибирам. След всички спънки, които Гешевата прокуратура и другите принадлежности ми сътвориха. Ще кацна в София към 15:30. ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР