Часове след като съобщиха, че са в очакване на първото

...
Часове след като съобщиха, че са в очакване на първото
Коментари Харесай

Меган Маркъл засия в бяло и получи първи подаръци за бебето

Часове откакто оповестиха, че са в очакване на първото си дете, Меган Маркъл и принц Хари извършиха първия си ангажимент в Австралия.

Всички погледи бяха върху херцогинята и повишеното ѝ коремче. Меган носеше бяла рокля Karen Gee и обувки в безпристрастен цвят на Stuart Weitzman . Нейната коса още веднъж падаше свободно, а гримът ѝ беше натурален.

Два детайла обаче впечатли наблюдаващите - обеците на херцогинята и нейната гривна, които са принадлежали на нейната свекърва - принцеса Даяна .

 Меган и Хари Getty

 Меган и Хари Getty

Генерал-губернаторът на Австралия сър Питър Косгроув поздрави двойката във връзка щастливата вест, а херцогът и херцогинята получиха от него първите дарове за бебето – плюшена играчка кенгуру с малко и чифт бебешки ботушки .

 Меган и Хари Getty

Херцогът и херцогинята бяха сюрпризирани и с обичайните австралийски шапки акубра , които послужиха за брачен подарък.

 Меган и Хари Getty

През вчерашния си първи ден в Австралия Меган и Хари се порадваха на коали, гледайки ги по какъв начин се хранят, и съумяха да ги погалят . В зоопарка Таронга Меган беше облякла шлифер в кафявата гама върху бялата си рокля.

 Меган и Хари Getty

След това двойката се разноски с лодка край Сидни и посети Танцовия спектакъл Бангара, където беше направена проява особено за тях. Денят завърши с обиколка на херцога и херцогинята в града , където поданици и посетители имаха шанса да се здрависат с тях.

 Меган и Хари Getty

О ще фотоси от радостния ден вижте в галерията >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР